CJ Suceava a alocat 1,5 milioane de lei Primăriei Rădăuţi pentru evitarea debranşării de la gaz natural

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, marţi, în şedinţă online, alocarea sumei de 1,5 milioane de lei pentru municipiul Rădăuţi, ca să evite debranşarea de la gaz natural şi să plătească o parte din datoriile de circa un milion de euro către furnizorul de gaz natural.

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, a spus că, urmare a solicitării venite din partea Primăriei Rădăuţi, care întâmpină dificultăţi la plata facturilor restante către furnizorul de gaz, riscând deconectarea, a propus repartizarea sumei de 1.500.000 lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia CJ Suceava.

Reamintim că, luna trecută, primarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a declarat că a constatat că situaţia financiară a municipiului este complicată şi că a mers la Guvern pentru găsirea unei soluţii pentru ieşirea din criză. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: