650 de tone de material antiderapant împrăştiate pe drumurile judeţului

> Majoritatea drumurilor din judeţul Suceava erau ieri la negru

 Prefectura Suceava a informat că, ieri, pe drumurile din judeţ se circula „normal”, dar pe un carosabil umed. Se înregistrau precipitaţii slabe sub formă de ninsoare, pe tot cuprinsul judeţului, continuând să ningă slab pe DN 2E.

Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Suceava, se acţiona în continuare pentru prevenirea poleiului pe toate sectoarele de drum naţional.

Sursa citată arăta că toate drumurile aflate în administrarea SDN Câmpulung Moldovenesc erau „la negru”, fără a se înregistra probleme deosebite.

Temperaturile erau cuprinse între minus 6 grade Celsius la Vatra Moldoviţei şi minus 3 grade la Câmpulung Moldovenesc.

În cursul nopţii anterioare, SDN Suceava a acţionat cu 35 de maşini şi utilaje, fiind împrăştiate aproximativ 420 tone material antiderapant. Pe parcursul nopţii respective nu au fost semnalate probleme de trafic.

La nivel judeţean se înregistrau ieri temperaturi cuprinse între minus 7 grade la Cârlibaba şi minus 2,2 grade la Pătrăuţi. Carosabilul era umed, cu porţiuni cu polei sau strat subţire de zăpadă. Se acţionase cu 19 utilaje, fiind împrăştiate 224,50 tone material antiderapant. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: