Scenariul roşu a fost prelungit pentru Rădăuţi

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a decis, luni, în şedinţă extraordinară, prelungirea cu 14 zile a scenariului roşu pentru municipiul Rădăuţi, unde rata de infectare continuă să rămână peste pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. Prin Hotărârea nr. 87/07.12.2020 a CJSU, s-au dispus, începând cu data de 8.12.2020, pentru municipiul Rădăuţi, pentru o perioadă de 14 zile, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori, măsuri specifice scenariului roşu.

S-a precizat că măsurile dispuse în baza hotărârii vor fi reevaluate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în urma analizei efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la expirarea termenului pentru care au fost adoptate. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: