Suceava

Patinoarul artificial Areni se redeschide astăzi pentru public

> Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, au fost stabilite reguli pentru a evita contactul şi răspândirea virusului

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că Patinoarul artificial Areni va fi redeschis pentru public din data de 9 decembrie.

„Iarna aceasta patinăm în familie”, a transmis viceprimarul.

El a spus că patinoarul va funcţiona zilnic, în intervalul orar 10-22, pentru cei care vor să facă puţină mişcare şi pe timp de iarnă.

Viceprimarul a subliniat că, întrucât încă este stare de alertă, au fost stabilite noi reguli pentru a se putea evita contactul şi răspândirea virusului.

Lucian Harşovschi a spus că programul va fi de 45 de minute + 15 minute pauză pentru ieşire-intrare şi că patinele nu se închiriază; fiecare persoană vine cu echipamentul său.

El a arătat că nu va funcţiona magazinul alimentar al patinoarului, iar vestiarul va fi închis.

Lucian Harşovschi a menţionat că a fost stabilit şi flux intrare-ieşire, astfel că intrarea se face pe poarta principală de acces, iar ieşirea se face pe poarta laterală, cea de lângă casierie.

Preţul biletului rămâne, ca şi în anii trecuţi, de 9 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru preşcolari/elevi/studenţi – 5 lei.

„Distracţie plăcută pe gheaţă tuturor iubitorilor de patinaj! Respectăm toate regulile stabilite. Rămânem responsabili şi sănătoşi!” a transmis Lucian Harşovschi.

Săptămâna trecută, primarul Ion Lungu a declarat că DSP Suceava nu a fost de acord cu redeschiderea patinoarului, dar că a cerut lămuriri suplimentare după ce patinoarele de la centre comerciale din oraş erau funcţionale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: