Suceava

Patinoarul artificial Areni se redeschide astăzi pentru public

> Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, au fost stabilite reguli pentru a evita contactul şi răspândirea virusului

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că Patinoarul artificial Areni va fi redeschis pentru public din data de 9 decembrie.

„Iarna aceasta patinăm în familie”, a transmis viceprimarul.

El a spus că patinoarul va funcţiona zilnic, în intervalul orar 10-22, pentru cei care vor să facă puţină mişcare şi pe timp de iarnă.

Viceprimarul a subliniat că, întrucât încă este stare de alertă, au fost stabilite noi reguli pentru a se putea evita contactul şi răspândirea virusului.

Lucian Harşovschi a spus că programul va fi de 45 de minute + 15 minute pauză pentru ieşire-intrare şi că patinele nu se închiriază; fiecare persoană vine cu echipamentul său.

El a arătat că nu va funcţiona magazinul alimentar al patinoarului, iar vestiarul va fi închis.

Lucian Harşovschi a menţionat că a fost stabilit şi flux intrare-ieşire, astfel că intrarea se face pe poarta principală de acces, iar ieşirea se face pe poarta laterală, cea de lângă casierie.

Preţul biletului rămâne, ca şi în anii trecuţi, de 9 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru preşcolari/elevi/studenţi – 5 lei.

„Distracţie plăcută pe gheaţă tuturor iubitorilor de patinaj! Respectăm toate regulile stabilite. Rămânem responsabili şi sănătoşi!” a transmis Lucian Harşovschi.

Săptămâna trecută, primarul Ion Lungu a declarat că DSP Suceava nu a fost de acord cu redeschiderea patinoarului, dar că a cerut lămuriri suplimentare după ce patinoarele de la centre comerciale din oraş erau funcţionale. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI