A început deszăpezirea drumurilor din judeţ

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că pe drumurile din judeţ s-a acţionat cu utilaje de deszăpezire şi că circulaţia s-a desfăşurat normal, în condiţii de iarnă.

Astfel, Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc a transmis că pe toate sectoarele de drum naţional din administrare se circulă normal, pe un carosabil umed cu porţiuni uscate.

S-au înregistrat ninsori slabe în zonele înalte din pasurile Tihuţa şi Mestecăniş.

SDN Câmpulung a acţionat pentru prevenire a poleiului pe toate sectoarele de drum naţional din administrare.

Din cele 5 baze de deszăpezire şi 3 puncte de sprijin ale acestei secţii se va acţiona cu 33 utilaje închiriate şi 5 utilaje proprii.

În prezent, stocul de sare este 4360 tone şi de nisip de 360 tone.

Secţia Drumuri Naţionale Suceava a informat că până acum pe sectoarele de drum naţional din administrare s-a acţionat cu 35 de autovehicule şi utilaje proprii/închiriate şi s-au răspândit 81 tone sare. În momentul de faţă se intervine pe toate drumurile naţionale, care sunt în prezent „la negru”.

Şi Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava a informat că pentru prevenirea şi combaterea poleiului, pe sectoarele de drum din administrare s-a intervenit cu 21 utilaje şi s-au împrăştiat 176 tone de material antiderapant, iar carosabilul este umed, pe alocuri cu polei.

Temperaturile erau cuprinse între -3 grade şi -7 grade în zona de munte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: