Rotary Club Suceava Cetate

Tablete şi cartele de date pentru Şcoala Primară Osoi

Patru tablete şi cinci cartele de date a donat Rotary Club Suceava Cetate unor copii de la Şcoala Primară Osoi, copii care primiseră, anterior, trei laptopuri care sunt folosite, de asemenea, în procesul de învăţământ. Astfel, s-au creat condiţiile ca toţi cei 28 de copii să poată participa la orele din mediul online.

„Alături de sănătate, educaţia reprezintă una dintre direcţiile strategice ale Rotary Club Suceava Cetate şi este, credem noi, cea mai sigură cale pentru creşterea calităţii vieţii comunităţii. Misiunea pe care ne-o asumăm este aceea de a deschide noi orizonturi în cadrul comunităţii prin derularea de proiecte care să dezvolte o altfel de educaţie acolo unde acest lucru e necesar. Suntem bucuroşi că acum am putut aduce toţi copiii acestei mici comunităţi la şcoala online” a afirmat Vasile Varvaroi (foto), preşedintele clubului.

„Încă de la înfiinţare, din anul 2019, Rotary Club Suceava Cetate a iniţiat proiectul NOI, prin care susţine dezvoltarea activităţilor la Şcoala Primară Osoi din comuna Vultureşti. Mobilier, rechizite, cărţi, laptopuri, dezinfectant pentru suprafeţe şi pentru mâini, măşti de protecţie şi altele reprezintă sprijinul pe care l-am oferit recent elevilor şi cadrelor didactice pentru a le călăuzi paşii spre noi orizonturi şi pentru a face faţă provocărilor actuale cu o mai mare uşurinţă” a spus Lucian Gheorghiu, coordonatorul proiectului NOI.

Acţiunea s-a bucurat de sprijinul partenerilor „Fly Music”, „Andor Internaţional”, Vargan V. Adrian Dragoş – cabinet avocat şi înv. Alina Costan. (M.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: