Grav accident rutier în zona Ratoş

> Două autoturisme s-au izbit frontal, iar patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

 Un grav accident s-a produs luni seara la Bălcăuţi, în zona Ratoş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, în urma coliziunii dintre două autoturisme în care se aflau patru persoane, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit lui Găleată, în zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Două dintre persoanele rănite, una în vârstă de 19 şi a doua în vârstă de 15 ani, au fost transportate la spital, prima la Spitalul din Siret, iar a doua la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Poliţia a deschis o anchetă pentru vătămare din culpă şi urmează să stabilească modul în care s-a produs coliziunea.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul rutier s-a produs la ora 21.40, după ce un şofer de 37 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sensul opus, de un bărbat de 72 de ani, din Suceava.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane, respectiv şoferul de 72 ani, un adolescent de 15 ani, pasager în acelaşi autoturism, un bărbat de 37 ani şi o tânără de 19 ani, pasageri în maşina condusă de bărbatul din Câmpulung Moldovenesc. Cele patru persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI