PSD Suceava 2020

Dacă se menţine şi astăzi rata de infectare mai mare de 3 la mie

Municipiul Suceava ar urma să intre în „scenariul roşu”

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava se va întruni, miercuri, în şedinţă în care va relua analiza privind scenariile pentru localităţile din judeţ, inclusiv pentru municipiul Suceava, unde rata de infectare este marţi de 3,02 la mie, cu 387 de cazuri active în ultimele 14 zile.

Potrivit unor surse din administraţia judeţeană, la propunerea DSP Suceava ar urma să se aprobe intrarea municipiului Suceava în „scenariul roşu” dacă şi mâine se va menţine rata de infectare mai mare de 3 la mia de locuitori.

Intrarea municipiului Suceava în „scenariul roşu” va presupune în primul rând că toate unităţile de învăţământ vor continua să desfăşoare activitatea educativă doar on line, activitatea din unităţile de alimentaţie publică şi instituţiile de spectacole va fi suspendată, cu excepţia activităţilor desfăşurate în aer liber.

Restaurantele şi cafenelele unităţilor de cazare vor putea fi folosite la interior doar de clienţii acestora.

De menţionat este că purtarea măştii de protecţie în aer liber în municipiul Suceava este obligatorie de mai mult timp.

CJSU Suceava ar putea ridica măsura în termen de 48 de ore din momentul în care rata de infectare va coborî sub 3 cazuri la mia de locuitori.

În judeţul Suceava au depăşit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori municipiile Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, oraşele Siret, Solca, Frasin şi Gura Humorului, comunele Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei, Muşeniţa, Pojorâta, Sadova şi Todireşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: