PSD Suceava 2020

Câmpulung Moldovenesc şi Sadova intră în scenariul roşu

> Ambele localităţi au o incidenţă a cazurilor de Covid-19 de peste 3 la mie > Prefectul judeţului a solicitat din nou cetăţenilor să respecte normele stabilite de autorităţi

Prefectul Judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat ieri Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) în vederea adoptării măsurilor suplimentare de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic în municipiul Câmpulung Moldovenesc şi comuna Sadova.

Potrivit datelor DSP Suceava, incidenţa cazurilor de Covid-19 la Câmpulung Moldovenesc a ajuns la 3,28 la mia de locuitori, iar la Sadova, la 3,13 la mie.

În acest context, prefectul judeţului solicită cetăţenilor să respecte normele stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă, să păstreze distanţa fizică de protecţie sanitară, măsurile de igienă şi de conduită sanitară stabilite de către specialişti. „Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială şi un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul Coronavirus. Mulţumim tuturor celor care au înţeles că numai împreună vom reuşi să depăşim această perioadă!” a declarat prefectul Alexandru Moldovan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: