La solicitarea Ministerului Sănătăţii

Autorităţile judeţene analizează necesitatea unui spital modular pentru pacienţii Covid-19

Autorităţile judeţele se vor întruni astăzi într-o şedinţă în cadrul căreia vor analiza dacă judeţul Suceava are sau nu nevoie de un spital modular, în funcţie de situaţia şi numărul cazurilor Covid-19 înregistrate.

Potrivit Prefecturii Suceava, şedinţa va avea loc la solicitarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia de Asistenţă Medicală, Medicină de Urgenţă şi Programe de Sănătate Publică.

Solicitarea vine ca urmare a unei oferte transmise de General Finance Investment atât Guvernului României, cât şi Ministerului Sănătăţii, prin care se propune realizarea şi dotarea completă a două spitale modulare, la nivel naţional, destinate tratării bolilor respiratorii severe, proiect ce va fi realizat integral din fondurile puse la dispoziţie de acest grup.

La şedinţa de miercuri urmează să participe reprezentanţii DSP Suceava, Consiliului Judeţean, Prefecturii Suceava, ISU „Bucovina” şi ai Spitalului Judeţean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: