Focar de Covid-19 la Spitalul de Psihiatrie Siret

> Până ieri au fost confirmaţi pozitiv la SARS-CoV-2 34 de beneficiari şi patru cadre medicale > Pacienţii urma să fie evaluaţi medical la spitalul din Rădăuţi, iar apoi izolaţi într-un pavilion separat din cadrul spitalului siretean

Prefectura Suceava a anunţat că în judeţ a apărut un nou focar de Covid-19, fiind vorba despre Spitalul de Psihiatrie Siret.

Potrivit sursei citate, până ieri, 38 de persoane (34 de beneficiari şi patru cadre medicale) au fost confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În acest context, aflăm că Direcţia de Sănătate Publică are în desfăşurare o anchetă epidemiologică şi efectuează demersurile necesare pentru gestionarea corespunzătoare a focarului.

În decursul zilei de ieri urma să fie retestaţi ceilalţi pacienţi şi cadre medicale.

Sursa citată a precizat că persoanele infectate urma să fie transportate la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru evaluare şi terapie, pentru ca apoi să se dispună izolarea acestora într-un pavilion separat din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret, unde să fie monitorizate zilnic de medicii curanţi din unitate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: