Focar de Covid-19 la Spitalul de Psihiatrie Siret

> Până ieri au fost confirmaţi pozitiv la SARS-CoV-2 34 de beneficiari şi patru cadre medicale > Pacienţii urma să fie evaluaţi medical la spitalul din Rădăuţi, iar apoi izolaţi într-un pavilion separat din cadrul spitalului siretean

Prefectura Suceava a anunţat că în judeţ a apărut un nou focar de Covid-19, fiind vorba despre Spitalul de Psihiatrie Siret.

Potrivit sursei citate, până ieri, 38 de persoane (34 de beneficiari şi patru cadre medicale) au fost confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În acest context, aflăm că Direcţia de Sănătate Publică are în desfăşurare o anchetă epidemiologică şi efectuează demersurile necesare pentru gestionarea corespunzătoare a focarului.

În decursul zilei de ieri urma să fie retestaţi ceilalţi pacienţi şi cadre medicale.

Sursa citată a precizat că persoanele infectate urma să fie transportate la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru evaluare şi terapie, pentru ca apoi să se dispună izolarea acestora într-un pavilion separat din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret, unde să fie monitorizate zilnic de medicii curanţi din unitate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI