Continuă să crească numărul de cazuri active de Covid-19 şi incidenţa cumulată

Prefectura Suceava a anunţat că ieri, în judeţ, erau 591 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, faţă de 548 cazuri câte erau în ziua anterioară.

Sursa citată precizează că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 29 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 21 – câte un caz, 45 – sub cinci cazuri în evoluţie, 7 – sub zece cazuri, iar 12 – peste zece cazuri în evoluţie.

La nivelul județului Suceava, incidenţa cumulată a cazurilor de infectare era ieri de 0.77 la mia de locuitori.

În acelaşi timp, în carantină se aflau 480 suceveni, iar în izolare, 192. Totodată, numărul total de persoane testate până ieri era de 49.847, în anterioarele 24 de ore fiind testate 461 persoane.

Forţele de ordine continuă verificările în contextul Covid-19. Astfel, au fost verificate 499 persoane şi 49 de firme, fiind aplicate două amenzi în valoare de 2.000 lei.

În aceste condiţii, prefectul judeţului a făcut un nou apel către cetăţeni să manifeste o atitudine responsabilă şi să respecte cu stricteţe măsurile de protecţie pentru a reduce riscul răspândirii noului coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: