Teatrul „Matei Vişniec” a dat startul stagiunii 2020-2021

 > Se anunţă a fi o stagiune surprinzătoare, în care cuvântul de ordine va fi reinventarea

 Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava a anunţat că stagiunea 2020-2021 s-a deschis ieri.

Potrivit teatrului sucevean, 2020-2021 se anunţă a fi o stagiune surprinzătoare, în care cuvântul de ordine va fi reinventarea. „Ne-a fost dor de reîntâlnirea cu publicul nostru în sălile de spectacol. Aşteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom revedea la teatru, sub acelaşi acoperiş. Este adevărat că lucrurile nu vor arăta la fel ca în vremurile bune, când sălile păreau neîncăpătoare, însă, cu siguranţă, fiecare etapă din viaţa unui teatru are farmecul ei” a precizat sursa citată.

„Până atunci când vom redeschide efectiv porţile sălii de spectacol, noi suntem pe baricade stabilind reguli şi măsuri, cu ruleta la îndemână, măsurând distanţe, calculând şi socotind cum este mai bine de procedat pentru siguranţa spectatorilor, actorilor, a tuturor celor implicaţi în desfăşurarea unui eveniment artistic” arată sursa citată.

Sursa citată asigură publicul sucevean că depune toate eforturile pentru crearea unui climat corespunzător desfăşurării activităţii, pentru ca toate regulile ce trebuie respectate pentru împiedicarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-COV-2 să vă aducă un sentiment de siguranţă.

„Până atunci, vă aşteptăm cu drag, la teatru în aer liber, aşa cum ne-am obişnuit deja!” a transmis Teatrul „Matei Vişniec”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: