Până la finalul anului

Populaţia va beneficia de încă un milion de metri cubi de lemn pentru foc

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă că va pune la dispoziţia populaţiei, până la finalul anului, peste un milion de metri cubi de lemn pentru foc, pe lângă cei 748.422 metri cubi livraţi în cursul acestui an.

În acest context, Romsilva recomandă populaţiei să se aprovizioneze din timp cu lemnele pentru foc necesare sezonului rece.

Potrivit sursei citate, în acest moment, în depozitele Romsilva există un disponibil de 247.791 metri cubi lemn pentru foc, iar până la finalul anului, în urma lucrărilor silvice, vor mai fi oferiţi populaţiei alţi circa 800.000 metri cubi.

Romsilva mai arată că preţul mediu de vânzare a lemnului pentru foc este de 175 lei pe metrul cub, fără TVA, şi diferă în funcţie de specie, sortiment şi condiţiile de livrare.

Costul transportului nu este inclus în acest preţ, dar numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva oferă, contra cost, şi serviciul de transport al lemnului pentru foc, precizează Romsilva.

Volumul disponibil şi preţurile de vânzare a lemnului pentru foc sunt afişate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva şi centralizat, în format electronic, pe pagina de internet www.rosilva.ro, în secţiunea „Lemn pentru foc – de vânzare”, informaţiile fiind actualizate periodic, mai menţionează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: