Urmează a fi semnat contractul pentru autostrada A7 Siret – Suceava – Bucureşti

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru cea mai mare investiţie în infrastructura rutieră mare a judeţului Suceava, Autostrada A 7 Siret-Suceava-Dolhasca-Paşcani-Bucureşti.

„Se dă drumul la o investiţie de circa 2,5 miliarde de euro pe bani europeni” a declarat preşedintele Gheorghe Flutur.

El a subliniat că este important de ştiut că traseul noii autostrăzi va trece şi prin zona oraşului Dolhasca, ceea ce înseamnă dezvoltare pentru acest oraş.

„Sunt convins că asta va pune capăt emigrărilor şi plecării tinerilor la muncă în străinătate pentru că, pe lângă autostradă, sunt convins că vor apărea zone industriale” a declarat Flutur.

El a subliniat că mandatul următor va fi „un mandat al şantierelor de infrastructură mare în judeţul Suceava”.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat pe 6 august că a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractelor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi proiectelor tehnice de execuţie pentru tronsoanele de drum expres Paşcani – Suceava şi Suceava – Siret.

La ambele licitaţii ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Search Corporation SRL – Egis International SAS – Egis Romania SA.

Pentru tronsonul Paşcani – Suceava preţul contractului este de 11.721.430,96 lei fără TVA.

Pentru al doilea tronson contractul a fost licitat cu preţul de 10.092.839,13 Lei fără TVA. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: