Pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie în restaurantele din oraş

Primarul Ion Lungu anunţă „brigăzi mixte de control”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că deciziile privind redeschiderea sălilor de cinema şi a celor de spectacole, dar şi a restaurantelor sunt bune şi că urmează să fie verificate modurile în care sunt respectate măsurile de prevenţie privind răspândirea infecţiei cu noul coronavirus.

El a spus că va avea o discuţie cu directorul Teatrului Municipal „Matei Vişniec”, Carmen Steiciuc, privind măsurile ce vor fi luate pentru reluarea activităţii în interior în condiţiile în care vremea se răceşte şi nu vor mai putea fi susţinute spectacole în aer liber.

Totodată, primarul a subliniat că vor fi verificate şi măsurile luate de restaurante.

„Deschiderea restaurantelor este o măsură bună până la un punct, pentru că cei din industria HoReCa au pătimit foarte mult în această perioadă, au dificultăţi financiare deoarece nu au funcţionat o jumătate de an, nu-şi mai pot plăti salariaţii” a declarat Ion Lungu.

El a spus că autorităţile locale vor insista pentru respectarea măsurilor de prevenţie în restaurante.

„Vom face brigăzi mixte de control ca să se respecte măsurile întocmai cum sunt ele stabilite” a declarat primarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: