Din august se va deschide stagiunea estivală la Teatrul Municipal „Matei Vişniec”

Ultima lună de vară aduce spectatorilor suceveni spectacole în aer liber, organizate de Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, în spaţii inedite, care se transformă în mici oaze de speranţă şi bucurie, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului sucevean.

Sursa precizează că spectacolul-concert „PiSiCi”, de Bobi Dumitraş şi Bobo Burlăcianu, deschide programul lunii, chiar din prima zi. După concertul „Pisicilor” pe acoperişul teatrului din Suceava, care a însemnat emoţie şi bucurie atât pentru actori, cât şi pentru spectatori, ne-am gândit la un loc aparte, pentru cea de-a doua întâlnire cu „PiSiCi” în aer liber.

Impunătoarea Cetate de Scaun a Sucevei devine, astfel, scenă pentru spectacolul-concert „PiSiCi”, unde vă aşteptăm cu drag, sâmbătă, 1 august, la ora 19.

Ulterior, în data de 7 august va fi pusă în scenă „Tragicomedia lui Don Cristóbal şi a Rositei”, de Federico García Lorca, în Parcul de Agrement Tătăraşi, tot de la ora 19.

Pentru că sucevenilor le sunt tare dragi PiSiCi-le, am programat şi al doilea spectacol, pe data de 16 august 2020, iar în ceea ce priveşte locul vă dăm întâlnire în centru, pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, la ora 19:00, mai menţionează sursa citată.

Programul lunii august include şi turnee – Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava fiind invitat la două festivaluri de gen din ţară. Spectacolul „PiSiCi” va participa la primele două festivaluri de teatru din ţară organizate cu respectarea măsurilor impuse de pandemie.

Astfel, în data de 19 august 2020 spectacolul-concert „PiSiCi” este parte a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” Fălticeni, iar în perioada 21 – 23 august 2020 teatrul sucevean pleacă în turneu la BEst Summer Art Fest – Stagiunea Estivală #BESAFE Constanţa.

„Sperăm să fiţi alături de noi la aceste evenimente mult aşteptate, organizate de Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava cu respectarea măsurilor impuse de pandemie. Vă aşteptăm, cu drag, la teatru!” mai precizează Teatrul sucevean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: