Un proiect al Asociaţiei „Un Concept Luna”

„Teatru la curte”

Asociaţia „Un Concept Luna” vă invită să descoperiţi şi să participaţi la cel mai nou proiect al său – „Teatru la curte”, un proiect care creează oportunitatea întâlnirii directe dintre public şi actori, oferă posibilitatea dezvoltării unei relaţii personale cu lumea artelor spectacolului.

„Teatru la curte” este un proiect care aduce spectacolul în curtea iubitorului de teatru, în aer liber. Pentru că situaţia actuală cauzată de criza sanitară nu permite întâlnirea publicului cu teatrul în sălile de spectacol, pentru că înţelegem nevoia de produse culturale, mai ales când acestea nu ne sunt la îndemână, pentru că înţelegem importanţa artei în viaţa de zi cu zi, Asociaţia „Un Concept Luna” oferă publicului posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce teatrul poate oferi în confortul şi siguranţa propriei curţi. Asociaţia are în portofoliu trei spectacole pe care le pune la dispoziţie doritorilor şi în paralel lucrează la alte producţii. Spectacolele propuse se pot adapta cu uşurinţă la orice tip de spaţiu.

Cine doreşte să se implice în acest proiect poate contacta Asociaţia „Un Concept Luna”, urmând să se stabilească de comun acord, în funcţie de disponibilitatea datelor, un program al reprezentaţiilor. Proprietarul spaţiului invită membrii familiei, prietenii (nu mai mult de 50 de persoane) pentru a se bucura împreună de spectacol. Evenimentul este privat. Asociaţia nu invită persoane străine în calitate de spectatori, dar asigură cu un număr de maximum patru persoane buna desfăşurare a evenimentului. Sponsorii asociaţiei beneficiază de reprezentaţii gratuite. Pentru iubitorii de teatru care îşi doresc un eveniment în cadrul proiectului „Teatru la curte” prima reprezentaţie este gratuită.

„În cadrul proiectului «Teatru la curte» au avut loc cinci reprezentaţii-pilot în Suceava, Rădăuţi şi Suceviţa. Reacţiile oamenilor în curţile cărora s-au jucat spectacolele au fost peste aşteptări, ceea ce ne motivează să continuăm acest proiect” precizează Dumitru Dinel Teodorescu, preşedinte Asociația „Un Concept Luna”.

Asociaţia „Un Concept Luna”, prin proiectul „Teatru la curte”, aduce artiştii în mijlocul comunităţii, oferă perspective noi, sprijină artiştii şi le oferă un loc în care să se exprime şi să contribuie la dezvoltarea comunităţii. Aducem bucuria teatrului în curtea dumneavoastră, respectând măsurile de protecţie impuse de criza sanitară.

Asociaţia „Un Concept Luna” este o organizaţie non-profit, care are ca obiective iniţierea, derularea şi promovarea de proiecte şi activităţi culturale şi artistice.

Date de contact: Asociaţia „Un Concept Luna”, str. Mihai Viteazul nr.32, Suceava, telefon: 0722605260 / 0728312022, email: unconceptluna@gmail.com. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: