Fostul prefect Mirela Adomnicăi intenţionează să candideze la preşedinţia CJ Suceava

 > Ea are ca principal obiectiv reabilitarea imaginii judeţului şi revenirea la normalitate

Fostul prefect de Suceava Mirela Adomnicăi a anunţat, marţi, la Subiectul Zilei, că intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Ea a spus că şi-a exprimat această intenţie în cadrul partidului, intenţie care urmează să fie discutată şi votată în cadrul şedinţei Biroului Permanent al PSD Suceava, care se va întruni vineri, iar apoi să fie confirmată în Comitetul Executiv Judeţean.

„Dacă voi trece de votul colegilor mei din aceste structuri statutare şi voi fi desemnată candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean înseamnă că în 27 septembrie – dacă această dată care se vehiculează în spaţiul public va rămâne – voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean” a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că a fost o perioadă complicată pentru judeţ, care a pus-o foarte mult pe gânduri din perspectiva a ceea ce merită judeţul şi ceea ce trebuie făcut pentru judeţ, în contextul în care acesta s-a ales cu o reputaţie dobândită în mod nedrept.

„În această perioadă am traversat o stare de revoltă aproape referitor la cele 3 luni de zile pe care le-am parcurs noi, sucevenii, cu imaginea aceasta pe care nici acum nu am şters-o. Ceea ce este revoltător este că noi vom fi dezavantajaţi ca judeţ din perspectiva aceasta a revenirii, în condiţiile în care cu toţii, şi ca ţară, şi la nivel global, vom traversa o perioadă de criză, o perioadă dificilă din multe puncte de vedere” a spus Adomnicăi.

Aşteptările sucevenilor sunt foarte mari

Fostul prefect a menţionat că imaginea judeţului a fost grav afectată şi a exemplificat cu situaţia unui producător local de mobilă căruia i s-a refuzat recepţionarea de mobilier şcolar în judeţul Iaşi pentru că este din Suceava.

 Ea a arătat că aşteptările sunt foarte mari din partea sucevenilor şi că toţi îşi doresc revenirea cât mai rapidă la normalitate.

Mirela Adomnicăi a spus că ştie ce are de făcut pentru reabilitarea judeţului Suceava.

„Întotdeauna am acceptat provocările. Este o provocare şi ştiu ce trebuie făcut. Îmi doresc să am şi o echipă pentru această reabilitare pe care mi-o doresc. Am ajuns în situaţia asta şi pentru că nu s-a lucrat în echipă în judeţ” a spus Adomnicăi, menţionând că specialiştii care trebuia să gestioneze toată această criză nu au fost o echipă.

Ea a arătat că a analizat această perioadă şi a constatat că au fost lucruri care s-au făcut şi nu trebuia să fie făcute şi că lucruri care trebuia să fie făcute nu s-au făcut.

Mirela Adomnicăi a declarat că va candida dacă va avea sprijinul primarilor din judeţ, pentru că este „o luptă comună”.

„Este o luptă comună. Fără ei nu intru în luptă. Dacă simt că nu am sprijinul primarilor din judeţ, nu voi intra în luptă, iar asta se va decide în urma unui vot în CEx” a precizat Mirela Adomnicăi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI