3.161 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19

> În spitalele din judeţ rămân 209 pacienţi Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat că, ieri, numărul total al sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 era de 3.161.

În anterioarele 24 de ore, 18 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19, opt au fost externaţi din spital, iar şase persoane diagnosticate cu Covid-19 au fost internate.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava erau internaţi 455 pacienţi, dintre care 136 pacienţi Covid-19, 14 dintre ei fiind în secţia ATI. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuţi erau internaţi 73 de pacienţi Covid-19.

Conform datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, luni erau în judeţ, în autoizolare la domiciliu, 5.026 de persoane, iar în carantină instituţionalizată, o singură persoană. „Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid-19” ni s-a precizat.

De la debutul epidemiei au ieşit din autoizolare 23.331 de suceveni, iar 3.108, din carantină instituţionalizată.

Prefectura a mai menţionat că în cursul zilei de duminică, 14 iunie, poliţiştii suceveni au aplicat 11 amenzi în contextul Covid-19, în valoare totală de 15.300 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: