Numărul pacienţilor Covid-19 aflaţi în spitalele din Suceava şi Rădăuţi a scăzut sub 200

 > Numărul sucevenilor vindecaţi a urcat la 2.565

Numărul sucevenilor care s-au vindecat de Covid-19 a ajuns ieri la 2.565, dintre care 36 au fost confirmaţi în ultimele 24 de ore.

Potrivit Prefecturii Suceava, care citează datele DSP Suceava, în anterioarele 24 de ore au fost internate în spital 33 de persoane diagnosticate cu Covid-19 şi externate 39 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 403 pacienţi, dintre care 168 de pacienţi Covid-19, 15 pacienţi fiind internaţi la Secţia ATI. La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 29 de pacienţi Covid-19 şi 23 de pacienţi suspecţi de infecţie cu noul coronavirus.

În ceea ce priveşte situaţia celor şapte persoane infectate cu Covid-19, din cele două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul judeţului, s-a precizat că acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.

Conform datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ se aflau în autoizolare la domiciliu 4.422 persoane, iar în carantină instituţionalizată, 5 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu Covid-19.

Până ieri, au ieşit din autoizolare 16.765 de persoane, iar din carantină instituţionalizată, 3.102 de persoane.

Până luni, în judeţul Suceava au fost efectuate 20.474 de teste.

În cursul zilei de 31 mai a.c., poliţiştii au desfăşurat 40 de acţiuni în context Covid-19, fiind verificate 5.103 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu şi şase societăţi comerciale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: