După ce ar fi infectat cu Covid-19 trei beneficiari ai Centrului de Abilitare şi Reabilitare „O nouă şansă” din Todireşti

Un angajat al DGASPC Suceava s-a ales cu o plângere penală

Un angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava a depus o plângere penală pe numele unui coleg care a infectat cu Covid-19 trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, plângerea penală a fost înregistrată în data de 19 mai a.c.

Sursa precizează că persoana respectivă nu a respectat măsurile instituite prin reglementările legislative şi procedurile interne privitoare la prevenirea răspândirii Covid-19 în cadrul Centrului de Abilitare şi Reabilitare „O nouă şansă” Todireşti. Astfel, prin acţiunile sale, acesta a pus în pericol sănătatea beneficiarilor centrului rezidenţial, rezultând infectarea a trei beneficiari ai centrului, aceştia fiind testaţi pozitiv la testul Covid-19 efectuat de DSP Suceava.

Prin urmare, cercetările se vor desfăşura în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanţelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: