În weekend

Peste 500 de solicitări la linia „Vreau răspuns” deschisă de Prefectura Suceava

Prefectura Suceava anunţă că, în primele zile de funcţionare a liniei telefonice la care sunt oferite informaţii legate de restricţiile de deplasare impuse prin ordonanţele militare, au fost recepţionate 371 de apeluri telefonice (dintre care au fost soluţionate 171) şi 162 de sesizări prin email, care au fost rezolvate.

Sursa precizează că, având în vedere numărul mare de apeluri ce nu au putut fi preluate din raţiuni obiective, cetăţenii care apelează această linie telefonică sunt rugaţi să prezinte cât mai concis problema cu care se confruntă şi să ofere răspunsuri scurte, lămuritoare, la întrebările operatorului. „Este necesară această conduită pentru a minimiza, la maximul posibil, timpul de aşteptare pentru celelalte apeluri.”

Prefectura Suceava mai arată că au fost transmise 162 de email-uri care au fost soluţionate în integralitate în intervalul de 24 de ore de la primire. Trei e-mailuri au fost trimise pe adresa generală de corespondenţă a Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava, accesibilă doar în zilele lucrătoare, motiv pentru care aceste e-mailuri au fost redirecţionate către linia #VREAURASPUNS în dimineaţa zilei de 6.04.2020 şi soluţionate.

Un comunicat al Prefecturii Suceava, emis ieri, menţionează că, „de asemenea, apelăm la spiritul civic şi responsabilitatea dumneavoastră şi vă rugăm să accesaţi această linie, exclusiv pentru aspecte care nu sunt complet clarificate de ordonanţele militare în vigoare, ţinând cont de scopul emiterii acestor ordonanţe, şi anume de a proteja comunitatea şi pe fiecare dintre noi.

Vă rugăm să trataţi cu seriozitate prevederile impuse prin ordonanţele menţionate, carantina instituită pentru municipiul Suceava şi cele 8 localităţi limitrofe, care nu înseamnă izolare faţă de lume, ci înseamnă grijă unuia faţă de celălalt într-un mediu care să permită stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: