PSD Suceava 2020

Militarii din Bucureşti au distribuit pachete cu ajutoare pentru locuitori vulnerabili din municipiul Suceava

 Militari din Bucureşti au distribuit, duminică, pachete pentru persoanele care au nevoie de sprijin în această perioadă dificilă.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a mulţumit Forţelor Terestre Române pentru implicare şi pentru că sunt alături de suceveni.

„Solidaritatea nu este un sentiment, ci o probă de caracter, iar tot mai mulţi suceveni îşi dovedesc zilnic această calitate” a transmis viceprimarul Lucian Harşovschi.

La rândul său, primarul Ion Lungu a precizat că au fost distribuite 380 de pachete cu produse alimentare şi de igienă personală pentru persoane nevoiaşe din blocul 43A de pe str. Mărăşeşti, căminul nr. 2 de la Grupul Şcolar „Petru Muşat” şi blocul de locuinţe sociale de pe Aleea Dumbrăvii.

„Mulţumim Ministerului Apărării Naţionale pentru gestul de solidaritate făcut pentru cetăţenii municipiului Suceava aflaţi în carantină” a spus primarul.

El a arătat că în şedinţa de îndată a Consiliului Local, din 3.04.2020, a fost rectificat în plus, la capitolul „Cheltuieli pentru hrană”, cu suma de 200.000 lei, „pentru a avea posibilitatea să dăm cât mai multe pachete alimentare şi ajutoare financiare de urgenţă”.

„Primăria va ajuta în perioada următoare persoanele care sunt vulnerabile din punct de vedere economic” a transmis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: