Senatorul PNL Daniel Cadariu speră ca preşedintele Gheorghe Flutur să se însănătoşească în cel mai scurt timp

> Este nevoie de energia şi puterea de organizare a acestuia în această perioadă de criză, consideră senatorul sucevean

Senatorul PNL Daniel Cadariu a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că îşi doreşte ca preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să se însănătoşească cât mai repede şi să se implice în gestionarea crizei generate de pandemia cu noul coronavirus.

„Este internat, este în SJU Suceava, sper să finalizeze tratamentul. E conectat la tot ce se întâmplă. Ştiu că nu e tocmai comod când stai într-o cameră să găseşti soluţii. Ştiu că este absolut implicat şi îi urez sănătate şi îl aştept în perioada următoare” a spus Cadariu.

El a subliniat că este nevoie de energia şi puterea de organizare a lui Gheorghe Flutur în această perioadă.

„Ştiţi foarte bine puterea dumnealui de organizare, de implicare în tot ceea ce reprezintă situaţii deosebite” a spus Cadariu.

El a reamintit perioadele în care au fost inundaţii în anii 2008 şi 2010 şi de modalitatea în care s-au găsit soluţiile la vremea respectivă.

„Şi atunci am fost descoperiţi în judeţul Suceava” a spus Cadariu.

El a mai declarat că acum e nevoie de energiile tuturor.

„Trebuie să găsim soluţii, noi, cu toţii. Văd că tot mai multă lume e implicată” a spus Cadariu, care a arătat că solidaritatea pe care a constatat-o îi dă încredere că se va putea trece şi peste această criză majoră.

Senatorul Daniel Cadariu a subliniat că nu este momentul pentru răfuieli politice.

El a spus că acum e nevoie de soluţii şi de implicarea tuturor în depăşirea crizei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: