Cătălin Nechifor, despre cum se vede de la Bucureşti situaţia din Suceava: E teoria centrului imaculat

La Bucureşti sunt oamenii serioşi care îşi fac datoria, iar în judeţe sunt nişte nemernici şi nenorociţi care fac prostii

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la Subiectul Zilei, că autorităţile centrale aplică în cazul Sucevei „teoria centrului imaculat”.

„Povestea că şi-au luat decoraţia înapoi şi se spală toţi pe mâini nu ne ajută. Eu cred că vor să arate cu degetul la Suceava” a spus Nechifor.

El a explicat că aceasta e teoria centrului imaculat.

„E teoria veche cu centrul imaculat: La Bucureşti suntem oameni serioşi şi ne facem datoria, iar în teritoriu sunt nişte prăpădiţi, nişte nemernici, nişte nenorociţi, care fac prostii” a spus deputatul.

El a arătat că este sigur că la Suceava a fost un accident epidemiologic generat de capacitatea foarte redusă de testare a persoanelor suspecte de infecţie.

„Ai 701 cazuri în câteva zile şi cine ştie câţi or mai fi fără simptome sau bolnavi pe acasă, pentru că nu sunt puse în funcţiune acele aparate RT-PCR” a spus Nechifor.

El a adăugat că sute de probe de la personalul medical au fost trimise de peste o săptămână pentru testare şi nici până acum nu au venit rezultatele de la centrul regional din Iaşi.

Nechifor a spus, în intervenţia sa, că inclusiv carantinarea municipiului Suceava a fost o măsură pentru a se apăra cei de la centru de suceveni.

„Această formă de carantină au dat-o ca să se protejeze ei, ca nu cumva, noi, din Suceava, să fugim cu bocceluţa pe scări spre Bucureşti sau altundeva. Tot pentru ei au gândit-o. Nu pentru noi”, a spus Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: