CFR Călători – precizări privind măsurile adoptate în urma instituirii carantinei în municipiul Suceava şi în zona limitrofă

CFR Călători a anunţat, ieri, într-o informare publicată pe site-ul instituţiei, măsurile luate în urma adoptării Ordonanţei Militare nr.6 din data de 30 martie 2020, prin care s-a stabilit carantinarea municipiului Suceava şi a zonei limitrofe, ce include opt comune.

CFR Călători a informat că va emite tichete de călătorie pentru municipiul Suceava şi zona limitrofă doar persoanelor care nu locuiesc în zona carantinată, dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii, alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor, aşa cum prevede art. 3 din Ordonanţa Militară nr.6 din data de 30.03.2020.

CFR Călători precizează că eliberarea legitimaţiilor de călătorie se face în baza adeverinţei de la angajator sau a legitimaţiei de serviciu.

„Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din staţii sau: la 0219521 – Info CFR (trafic intern); numerele de telefon de la gările CFR, publicate pe Cfrcalatori.ro, la secţiunea Informaţii telefonice; în aplicaţia „Trenul meu”; pe site-ul companiei Cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi şi Constanţa, care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor”, menţionează sursa citată.

 CFR Călători transmite pentru călătorii care au bilete cumpărate la trenurile internaţionale suspendate că aceştia pot solicita restituirea integrală a contravalorii legitimaţiilor de călătorie. „Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulaţie suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.Cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: