PSD Suceava 2020

22,2 milioane de lei pentru racordarea Bazarului Suceava la sistemul centralizat de încălzire

> Sunt lucrări aşteptate în special de comercianţii din acest centru comercial, anunţă viceprimarul Lucian Harşovschi

 Consiliul Local Suceava va dezbate în şedinţa de joi, 27 februarie, subiectul racordării Complexului Comercial „Bazar” la sistemul centralizat de încălzire al municipiului Suceava, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a spus că aceasta este un proiect care va fi demarat chiar de anul acesta, urmând a fi executat în două etape. Prima etapă cuprinde instalarea branşamentului termic din reţeaua publică de termoficare. Viceprimarul a spus că a doua etapă implică execuţia instalaţiei de încălzire, montajul şi instalarea modulelor termice.

Potrivit lui Harşovschi vor fi montate instalaţia de încălzire cu distribuţie orizontală, corpuri de încălzire de tip aeroterme şi perdele de aer pentru a împiedica pătrunderea frigului.

„În vederea realizării lucrărilor vom aproba suma de 22.212,34 mii lei” a precizat Harşovschi.

„Sunt lucrări aşteptate mai ales de comercianţii din incinta complexului, pe care dorim să le finalizăm cu celeritate” a spus viceprimarul, care a menţionat că ISU Suceava a eliberat avizul în aşa fel încât lucrările să se efectueze fără a afecta activitatea comercianţilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: