Au început lucrările de construcţie a autobazei pentru divizia electrică a TPL Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că au demarat lucrările pentru autobaza electrică de pe str. Căpitan Grigore Andrei din cartierul Burdujeni sat, în cadrul proiectului „Sistem integrat de transport public ecologic în municipiul Suceava”.

Potrivit primarului, firmele câştigătoare, asocierea Loial Impex – pe partea de staţii electrice – şi Con Bucovina – pe partea de construcţie a halei –, s-au angajat ca până în luna noiembrie să finalizeze, „în mare”, lucrările.

Primăria a finalizat, cu fonduri proprii, platforma betonată pentru autobază şi alimentarea acesteia cu energie electrică, a mai menţionat Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: