A fost stabilită firma care va realiza proiectarea sălii polivalente din Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, vineri, că a fost făcut un pas foarte important spre realizarea sălii polivalente de 5.000 de locuri de la Suceava.

Potrivit acestuia, Compania Naţională de Investiţii (CNI) a finalizat evaluarea ofertei şi a stabilit oferta câştigătoare pentru realizarea studiului de fezabilitate, studiului topografic, studiului geotehnic, întocmirea documentaţiei pentru avize şi acorduri pentru construirea sălii polivalente de 5.000 de locuri în municipiul Suceava.

El a spus că o sală polivalentă este extrem de necesară municipiul şi judeţului Suceava.

„Sala polivalentă din Suceava, cu o arhitectură şi o structură asemănătoare celei de la Oradea, va fi amplasată la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Bucureşti, cu posibilitate de acces din drumul european E85” a menţionat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că atât la nivelul judeţului, cât şi al municipiului Suceava sunt la orizont şi alte proiecte, în diferite stadii, pentru care este hotărât să intensifice demersurile în perioada următoare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: