Prin instalarea punctelor de colectare îngropate...

Municipalitatea suceveană continuă programul de modernizare a colectării selective a deşeurilor

> Lucian Harşovschi: La sfârşitul primăverii, toate cele 200 de puncte de colectare vor fi funcţionale

Primăria Suceava continuă programul de modernizare a colectării selective a deşeurilor cu instalarea punctelor de colectare îngropate.

Potrivit contractului, în municipiu vor fi realizate 100 de platforme de colectare semiîngropate, care au fost deja instalate, şi 100 de platforme de colectare îngropate, parte a programului aflat în implementare.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a spus, luni, că doreşte ca toţi sucevenii să beneficieze de noul sistem de colectare selectivă, în acest sens continuându-se instalarea punctelor de colectare îngropate.

El a arătat că săptămâna trecută au fost finalizate încă nouă amplasamente de tip simplu şi dublu, iar alte şapte puncte sunt în lucru săptămâna aceasta.

„Este important ca oamenii să înţeleagă că noul sistem de depozitare al deşeurilor trebuie respectat. Aceste puncte nu sunt instalate doar de dragul de a fi, ci fiecare cetăţean trebuie să înveţe să colecteze selectiv” a spus viceprimarul.

Lucian Harşovschi a subliniat că „este un efort comun”, dar că are încredere că împreună se va reuşi „să fie adusă o schimbare în bine atât pentru mediu, cât şi pentru generaţiile viitoare”.

Viceprimarul a estimat că la sfârşitul acestei primăveri toate cele 200 de puncte de colectare selectivă, atât cele îngropate, cât şi cele semiîngropate, vor fi finalizate, devansându-se termenul din contract, care este 26 noiembrie 2020. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: