Klaus Iohannis a decernat Meritul Cultural în grad de comandor Muzeului Bucovinei

 > E cea mai înaltă distincţie primită de o instituţie suceveană

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, unul dintre acestea fiind acordat Muzeului Bucovinei.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuţia deosebită avută la cercetarea, conservarea, restaurarea şi valorificarea patrimoniului cultural naţional, constituind un exemplu de excelenţă în muzeologie, preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor, categoria E – „Patrimoniul cultural naţional”, Muzeului Bucovinei.

Decoraţia a fost oferită directorului Muzeului Bucovinei, Emil Ursu.

Aceasta este cea mai înaltă distincţie primită de o instituţie suceveană până în prezent.

Directorul Emil Ursu ne-a declarat că este o recunoaştere a muncii desfăşurate de toţi cei implicaţi în activitatea Muzeului Bucovinei şi a subliniat că acordarea acestei distincţii coincide cu sărbătorirea a 120 de ani de activitate a instituţiei muzeale sucevene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: