Mii de pachete cu ţigări de contrabandă descoperite în apropierea graniţei

Câteva mii de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite la finele săptămânii trecute, de poliţiştii de frontieră suceveni, în apropierea graniţei de nord a judeţului. Acestea au fost confiscate, iar acum se caută persoanele implicate în activitatea ilicită.

Totul s-a petrecut după ce lucrătorii Sectorului PF Brodina au descoperit sâmbătă, în jurul orei 8, în timpul serviciului de patrulare în zona de responsabilitate, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Ulma, patru colete abandonate, care conţineau ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană. Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu luarea unor măsuri de cercetare şi verificare a zonei. Coletele cu produse din tutun de provenienţă extracomunitară au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat că era vorba despre 6.900 de pachete cu ţigări, în valoare totală de peste 80.000 lei. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: