Grupul Holzindustrie Schweighofer va fi redenumit HS Timber Group

> Grupul din Viena devine HS Timber Group > Unităţile de producţie vor opera sub numele de HS Timber Productions şi HS Baco Panels > Rămân neschimbate structura managerială, a acţionariatului, independenţa şi structura organizaţională a Grupului > Schimbarea numelui şi relansarea brandului reflectă internaţionalizarea Grupului > Sloganul „Perfection in Timber” (Perfecţiune în cherestea) rămâne elementul central al politicii companiei > Continuarea aplicării principiului comunicării deschise şi transparente cu publicul rămâne o prioritate

Grupul Holzindustrie Schweighofer, unul dintre liderii europeni în procesarea lemnului, care exportă în peste 70 de ţări produse din lemn cu valoare adăugată mare, pentru industria mobilei şi a construcţiilor, adoptă un nume şi o imagine nouă printr-o schimbare simplă: Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group. În plus, fabricile Grupului – cele trei fabrici de cherestea (Sebeş, Rădăuţi, Reci) şi fabrica de panouri din lemn masiv din România (Siret), împreună cu fabrica de cherestea din Germania (Kodersdorf) – vor funcţiona sub numele de HS Timber Productions. Fabrica de panel din România (Comăneşti) va funcţiona sub numele de HS Baco Panels.

Logica din spatele noului nume este foarte simplă – numele Grupului trebuie să fie uşor de înţeles, de pronunţat şi de reţinut pentru persoane de toate naţionalităţile. HS Timber Group îndeplineşte această cerinţă şi a fost ales pentru a promova operaţiunile internaţionale ale companiei. „Timber“ înseamnă „material lemnos, cherestea” şi este materia primă din care sunt prelucrate produsele de înaltă calitate ale Grupului, iar HS reprezintă acronimul numelui original Holzindustrie Schweighofer şi este legătura între vechiul nume şi noul nume. Sloganul „Perfection in Timber” (Perfecţiune în cherestea) rămâne o parte integrantă a imaginii de marcă şi simbolizează eforturile permanente ale Grupului de a oferi cele mai bune produse şi servicii clienţilor, furnizorilor şi partenerilor, precum şi de a face progrese în fiecare zi.

Schimbarea numelui nu afectează structura managerială, a acţionariatului, independenţa şi structura organizaţională a Grupului: HS Timber Group şi, prin urmare, filialele HS Timber Productions şi HS Baco Panels vor rămâne sub umbrela Evergreen Private Foundation (fosta Schweighofer Private Foundation). Gerald Schweighofer se va implica în continuare la nivelul Grupului, va contribui cu expertiza şi experienţa sa în management şi cu pasiunea sa pentru lemn. Angajamentul pe care Grupul şi l-a asumat pentru un dialog deschis şi transparent cu orice parte interesată este o prioritate de top şi unul din principiile fundamentale ale companiei.

Schimbările pe care le presupune actualizarea numelui vor fi implementate în săptămânile următoare. Conducerea HS Timber Group consideră că valorile puternice ale unei companii cu o istorie îndelungată, combinate cu o imagine atractivă a brandului şi cu un nume uşor de reţinut, de înţeles şi de pronunţat de către persoane de naţionalităţi diferite, vor furniza o bază solidă pentru operaţiunile internaţionale.

Despre HS Timber Group

HS Timber Group îşi are rădăcinile într-o afacere tradiţională de familie din Austria, cu o experienţă de peste 400 de ani în domeniul prelucrării lemnului. Astăzi, Grupul este activ preponderent în industria lemnului, dar, de asemenea, în comerţul cu material lemnos şi producerea energiei din surse regenerabile. Grupul deţine trei fabrici de cherestea şi două fabrici de panouri în România şi o fabrică de cherestea în Germania. Cu aproape 3.200 de angajaţi, HS Timber Group este una dintre cele mai importante companii de prelucrare a lemnului din Europa. Produsele Grupului sunt vândute în peste 70 de ţări din întreaga lume.

HS Timber Group GmbH este o companie a Evergreen Private Foundation. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: