Fotbal, Liga a III-a

Foresta Suceava s-a impus în derbiul cu Şomuz Fălticeni

> Într-un meci din etapa a XIV-a, Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni 4-1

Derbiul judeţean dintre Foresta Suceava şi Şomuz Fălticeni a fost unul câştigat clar de elevii antrenorului Petre Grigoraş. Partida desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute pe stadionul Areni, pe un frig crâncen, s-a încheiat cu victoria echipei gazdă cu scorul de 4-1.

„Galben-verzii” au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin Robert Martin, care a deviat cu capul în plasă o minge centrată din corner, de către Cornel Căinari. Tot în urma unei lovituri de colţ a venit şi golul de 2-0, marcat la ultima fază a primei reprize. Serviciul i-a aparţinut aceluiaşi Căinari, în vreme ce la finalizare s-a aflat masivul vârf de atac Alexandru Marin.

Foresta Suceava s-a distanţat şi mai mult pe tabela de marcaj în minutul 65, atunci când portarul oaspeţilor, Cătălin Pascal, a fost păcălit de un şut cu pământul, din afara careului, expediat de către căpitanul Dudu Drugă, pentru ca Andrei Cerlincă să facă 4-0 în minutul 81, după ce a recepţionat o pasă în adâncime de la nou intratul Mario Pipoş.

Golul de onoare al fălticenenilor a fost marcat de Eduard Julei în secvenţele de final ale întâlnirii, cu execuţie de fineţe, din colţul careului de 6 metri, după ce, în prealabil, l-a destabilizat pe Drugă.

În condiţiile în care liderul Aerostar Bacău a cedat, surprinzător, pe teren propriu, în duelul cu CSM Focşani, gruparea suceveană s-a apropiat la doar 4 puncte de primul loc şi a reintrat hotărât în lupta pentru promovare.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Ailenei – Onofraş, Sumanariu, Mateciuc, Drugă – Rigoni – Căinari, Cerlincă, Hagiu, Martin – Marin. Au mai intrat: Pipoş, Grumezescu, June şi Boca.

Şomuz a început meciul în formula: C. Pascal – Wilfred, Toukam, Song, Chiseliţă – Marinescu – Negură, Afalna, Robciuc, Tchassem – Julei. Au mai intrat: Priboi, Zamă şi Plăcintă.

Sâmbăta viitoare, în ultima etapă a turului, Foresta va evolua la Rădăuţi, în vreme ce Şomuz va primi pe teren propriu vizita formaţiei Huşana Huşi.

Foto: ADRIAN POPOVICI

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI