Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat finalizarea unei noi etape de modernizare a zonei centrale a Sucevei

> Proiectul s-a încheiat cu aplicarea marcajelor în cea mai mare parcare de reşedinţă

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că s-a finalizat o nouă etapă a lucrărilor de modernizare a zonei centrale a Sucevei.

El a spus că acest proiect s-a finalizat, luni, odată cu trasarea marcajelor rutiere pe cea mai mare parcare de reşedinţă, recent asfaltată, respectiv parcarea de pe strada Curtea Domnească, în spatele fostului magazin Taylan.

Viceprimarul a spus că s-a continuat programul de reabilitare a Sucevei de la scara blocului, prin refacerea integrală a parcării de reşedinţă dintre blocuri, din spatele magazinului Taylan.

El a explicat că modernizarea acestei zone s-a efectuat în două etape, prima cuprinzând parcul dintre blocuri şi aleile din jurul acestuia, iar acum s-a refăcut cu covor asfaltic întreaga parcare, fiind asfaltată o suprafaţă de 2300 mp, inclusiv accesul principal, dinspre strada Curtea Domnească, care este de asemeni reabilitată integral.

„Luni am reuşit să trasăm şi marcajele rutiere, reuşind astfel să punem la dispoziţia cetăţenilor 75 de locuri de parcare, aproape de kilometrul zero al Sucevei” a menţionat viceprimarul Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: