Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea de ministru al Culturii în Guvernul Orban

Deputatul Bogdan Gheorghiu, propunerea de ministru al Culturii în Guvernul Ludovic Orban, este absolvent al facultăţii de actorie şi a lucrat foarte mulţi ani în televiziune, înainte de a se înscrie în Partidul Naţional Liberal, în 2016, transmite Mediafax.

În vârstă de 44 de ani, Bogdan Gheorghiu este, din 2016, deputat în Circumscripţia electorală nr. 35 Suceava, din partea Partidului Naţional Liberal, potrivit Cdep.ro.

Totodată, din 2016, este membru în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă.

După ce a absolvit cursurile Facultăţii de Arte-Actorie din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti, în 1999, a pus bazele Teatrului Dramatic „Bucovina”, după care, în 2000, a fost realizator la Tele7ABC. În perioada 2000 – 2007, a realizat emisiuni la Radio AS Suceava, iar, în paralel, a deschis staţia locală OTV Suceava (2002 – 2003), a fost manager al Radio Gold Rădăuţi (2004) şi a pus bazele postului TV Rădăuţi (2005 – 2006). În 2007, a deschis postul regional de televiziune Bucovina Tv, unde a fost realizator, director de programe, manager şi proprietar al postului. În 2014 s-a retras din televiziune, iar în ianuarie 2016 s-a înscris în PNL.

În CV-ul său publicat pe Cdep.ro, Bogdan Gheorghiu se descrie drept o persoană comunicativă, pragmatică, cu dorinţă de implicare şi abilitate de a lucra în echipă.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, acesta deţine împreună cu soţia un apartament şi o casă de locuit, în Suceava, respectiv la Vadu Moldovei, şi un alt apartament moştenit în 2019, situat în acelaşi municipiu. De asemenea, în judeţul Suceava deţine singur şi împreună cu soţia patru terenuri, cu o suprafaţă totală de aproape 20.000 mp.

În prezent, ministrul interimar al Culturii este Valer-Daniel Breaz.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comentarii

 1. Aprodul_Purice says:

  Interesanta întrebare,sfrijit răspuns…Nu va trece foarte mult timp și lumea va ști cine este,cu adevărat,Bogdan Gheorghiu… Să reținem că numele său real este GHIORGHIU,doar aparent este un detaliu lipsit de importanță…Studiile sale sunt din aceeași categorie/clasă (!!!) cu cele ale stăpânului său de partid și de stat,Balan Ion,având același furnizor de bască, ca acoperiș,ca să nu-i plouă în gât,firește…
  Episodul studiilor sale superioare este atât de prost confecționat încât va fi devoalat,cel mai probabil,primul… Să nu fie prea târziu,dumnealui este insinuat acolo,in sfidarea aliaților,chiar,cu anumite intenții,guvernul (dacă va fi și guvern confirmat de parlament…) are sarcini de care se sparie gândul…Să te ții bine,neamule:președinte sas,abia catacdisește să vorbească pre limba valahilor pe care îi destestă cumplit,cf.tradiția lor istorică… Prim ministru ungur – să nu prefacem că nu știm că Ludovic Orban este maghiar get-beget,tatăl său a fost ofițer de securitate până la gradul de căpitan,a fost scos din sistem in preajma evenimentelor din 1956 din Ungaria,atunci când,brusc,organele de represiune din România au constatat că sunt împănate cu alogeni care cântă la altă masă…
  Iată documentul lipsit de orice echivoc,publicat de CNSAS:
  http://prntscr.com/poom8z
  Protestant sau ,poate,catolic,ungur,cu ideile puține dar fixe ale revizionismului maghiar în gena alterată a tatălui său,strălucit exponent al „ciumei roșii”,ediția princeps,ESPLA,1948-1956 (poate „CARTEA RUSĂ”,ca editură…) cu madama Turcan,abolventa de rusă comercială,de la singura universitate ne-controlată,nu-i așa de către KGB,Lomonosov,prima pe dreapta,deci cu Rosinanta lui Stolojan vicepremier,cu miniștri precum Ghiorghiu ,Alexe,ghici ghicitoarea mea:oare de ce nu trec autostrăzile din Ardeal în Moldova și în Tara Românească?
  Cât despre „actorul” Bogdan Gheorghiu,omul care trebuie întrebat in comisii cum se desparte in silabe un text de,să zicem,câteva fraze,toată presa locală s epreface că nu îl cunoaște,unii,mai acomodați cu IP-urile dușmanilor,prinzând rând,ca la butelii,pe vremuri,spre puparea sa în k**…Poate presa vorbită din Burdujeni să știe mai multe, + cea digitală a regiunii penticostale de nord-est precum și serviciul de cadre al aceluiași cult de pe strada Gheorghe Doja,pe lângă care,dzicu unii,ar fi funcționat depozitul de tigări traficate cu TIR-ul,din Ukraina,cu antemergători de la poliția română,să ne trăiască…
  Și câte și mai câte ,despre care unii știu,alții s eprefac că nu știu iar alții se prefac că nu știu că alții știu…
  Numai să nu fie prea târziu,să nu apuce domnul Flutur să rezolve problema lărgirii autonomiei locale până la punctul în care herzoghtum Bukowina să capete și o structură raională iar Moldova să fie recunoscută diplomatic,prima dată,de către Regiunea Penticostală de Nord-Est iar Transilvania de către alt Orban,cu un IQ mai ridicat,fără mandolină…
  Igen? Ja Wohl,gauleiter Ghitza!

 2. Atat s/au laudat liberalii cu personalitati incat au demonstrat ca la cultura sa fie un nima Ghiorghiu! Ce faci Fluture, adu hainele bavareze si oile sau mai scrii pa munte…Acest organ vorba lui Nuti…este o spaima romanilor!

 3. Ce merite are acest individ decat ca este la pnl si Flutur i-a cerut sa-l puna dupa ce s-a facut de ras cu Rambu!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: