Municipiul Suceava continuă să fie un „oraş al florilor” chiar şi după ce vara a trecut

Viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, a anunţat, vineri, că municipiul va continua să fie un oraş al florilor chiar dacă vara a trecut şi că, treptat, vor fi plantate crizanteme, fiind pregătite cinci mii de tufe.

„A sosit anotimpul crizantemelor. Vrem să avem un oraş frumos, de aceea plantăm o mulţime de flori, an de an. Pentru tomna acestui an avem pregătite 5000 de tufe de crizanteme cu care vom înlocui gradual florile din sensurile giratorii, de pe peluze sau din jardiniere”, a declarat Marian Andronache. El a menţionat că unde florile existente arată încă bine nu se va interveni încă şi că acestea ar putea să rămână chiar până la finele lunii septembrie.

„Oricum, operaţiunea de înlocuire a florilor de vară cu cele de toamnă, cu pregătirea terenului, este una de durată şi presupune multă muncă din partea colegilor de la Direcţia Domeniului Public, cărora le mulţumesc pentru implicare şi profesionalism”, a spus viceprimarul Marian Andronache.

Crizantemele au fost achiziţionate şi crescute o perioadă în sera de la Direcţia Domeniului Public, pentru a fi plantate cu puţin timp înainte de înflorire, a precizat viceprimarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: