Schimbare la vârful Prefecturii Suceava

Noul subprefect este Lucian Eşanu

Subprefectul nominalizat de ALDE pentru funcţia de subprefect al judeţului, Silvia Boliacu, va fi înlocuit din funcţie, prin decizie a Guvernului României, conform unor surse guvernamentale.

Surse guvernamentale ne-au declarat că viitorul subprefect al judeţului va fi fălticeneanul Lucian Constantin Eşanu.

Lucian Constantin Eşanu provine din PSD Fălticeni, este născut pe 6 februarie 1980 şi a ocupat funcţia de consilier superior în cadrul Direcţiei Generale de Control Antifraudă şi Inspecţii din Ministerul Agriculturii.

Noul subprefect este licenţiat în Ştiinţe Juridice al Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative al prestigioasei Universităţi Creştine „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti din anul 2002 şi are terminate mai multe masterate.

Din anul 2013, Lucian Eşanu este înalt funcţionar public, fiind cam singura opţiune validă din perspectiva noului Cod administrativ pentru funcţia de subprefect al judeţului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: