Gheorghe Flutur a inaugurat Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”

> Să cumpăraţi produse româneşti şi din Bucovina pentru că, din păcate, în ultimii ani, ne-au invadat foarte multe produse care sunt bine ambalate, care sclipesc frumos, dar cred că mai bune sunt produsele noastre, a spus, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a deschis, oficial, miercuri după-amiază, Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”, organizat pe esplanada din centrul municipiului Suceava.

El a mulţumit celor peste 30 de producători, celor peste 40 de meşteri populari, dar şi celor care au organizat stânile tradiţionale bucovinene în această zonă.

Gheorghe Flutur a spus că după ce luni piaţa centrală a oraşului era plină de suceveni care să asculte simfonii, acum sunt prezentate produsele tradiţionale şi apoi, seara, când se sărbătoresc 65 de ani de la înfiinţarea Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, sucevenii vor asista la rapsodii.

„Suceava merită să fie numită capitală culturală a autenticului, a tradiţiilor” a spus Flutur.

El a arătat că se bucură că această manifestare a ajuns la a XI-a ediţie, menţionând că a avut şansa să fie iniţiatorul acestor manifestări.

Preşedintele CJ i-a îndemnat pe cei prezenţi să guste din Bucovina, să fie patrioţi şi să cumpere produse locale.

„Să gustaţi din Bucovina şi să fiţi patrioţi şi să cumpăraţi produse româneşti şi din Bucovina pentru că, din păcate, în ultimii ani, ne-au invadat foarte multe produse care sunt bine ambalate, care sclipesc frumos, dar cred că mai bune sunt produsele noastre” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: