Primăria Suceava sprijină aniversarea Ansamblului „Ciprian Porumbescu” şi Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”

> Manifestările se vor desfăşura între 11 şi 15 septembrie, pe esplanada Casei Culturii din centrul reşedinţei de judeţ

 Consiliul Local s-a întrunit ieri, în şedinţă extraordinară, pentru a vota asocierea municipiului Suceava cu Consiliul Judeţean, în vederea organizării şi desfăşurării aniversării a 65 de ani de activitate a Ansamblului artistic „Ciprian Porumbescu”, cât şi a Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”. Pentru sprijinirea manifestărilor, care vor avea loc între 11 şi 15 septembrie, Primăria Suceava va pune la dispoziţie esplanada Casei Culturii, Consiliului Judeţean revenindu-i obligaţia contractuală de menţiona municipiul Suceava, în calitatea sa de partener, în toate materialele informative difuzate, precum şi pe întreaga durată a manifestărilor. În aceeaşi şedinţă, aleşii municipali şi-au dat votul şi asupra asocierii dintre municipiul Suceava şi Clubul „Rotary”, de această dată pentru organizarea şi desfăşurarea celei de a VIII-a ediţii a „Simfoniilor de toamnă”. Evenimentul din urmă s-a desfăşurat pe 9 septembrie, tot pe esplanada Casei Culturii din centrul reşedinţei de judeţ, pusă la dispoziţie, de asemenea, de Primăria Suceava.

Potrivit Legii finanţelor publice locale, autorităţile deliberative pot aproba colaborarea sau asocierea pentru realizarea unor lucrări şi servicii publice locale. Colaborarea şi asocierea se realizează pe bază de contracte de asociere în care se prevăd şi sursele de finanţare reprezentând contribuţia fiecărei autorităţi a administraţiei publice locale implicate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: