Gheorghe Flutur, la deschiderea noului an şcolar:

Consiliul Judeţean Suceava va continua să fie alături şi să sprijine învăţământul special din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, ieri, la deschiderea anului şcolar la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului, unitate subordonată CJ Suceava.

„Am urat succes în noul an şcolar elevilor, profesorilor şi părinţilor. Mă bucură mult faptul că am reuşit să primim copiii în noul an şcolar cu o şcoală în straie noi. Şcoala arată foarte bine după ce CJ Suceava a alocat fonduri consistente pentru întreţinere şi reparaţii” a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că, mai mult decât atât, azi semnează ordinul de începere a lucrărilor la o investiţie amplă prin care se va construi un corp nou de clădire cu P+2E şi se face o extindere cu P+1.

Preşedintele CJ a menţionat că valoarea totală a investiţiei se apropie de un milion de euro, iar obiectivul de investiţii include zece săli de clasă, două ateliere, o sală multifuncţională. De asemenea va fi reabilitată instalaţia de utilizare a gazelor naturale şi va fi realizată o pasarelă de legătură pentru asigurarea accesului între corpul nou şi cel existent.

„Consiliul Judeţean Suceava va continua să fie alături şi să sprijine învăţământul special din judeţul Suceava pentru care vom asigura constant resursele financiare necesare” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: