Lucian Harşovschi

Ritmul lucrărilor de modernizare a străzilor şi trotuarelor este susţinut şi se deschid noi şantiere pe măsură ce se finalizează altele

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat, luni, că ritmul lucrărilor de modernizare de străzi şi trotuare în municipiu este unul susţinut şi că imediat ce se finalizează lucrări se încep altele.

El a anunţat că echipa din zona Centru-Areni a finalizat lucrările pe strada Anastasie Crimca şi lucrează acum pe strada Aleea Trandafirilor.

„Zilnic se deschid noi şantiere în funcţie de programarea făcută şi de disponibilităţile echipelor de constructori”, a spus Harşovschi.

Viceprimarul Sucevei a arătat că strada Anastasie Crimca a fost reabilitată pe o suprafaţă de 1440 mp covor asfaltic, au fost amenajate parcări pe 440 mp, fiind amenajate 56 de locuri de parcare, din care 17 au fost create pe partea cu clădirea Palatului de Justiţie.

Totodată au fost montată bordură mare pe o lungime de 306 ml, bordură mică pe 325 ml şi pavaje pe o suprafaţa de 455 mp. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: