Balcaniada de sărituri peste obstacole

Patru tinere din Suceava au fost cooptate în loturile naţionale ale României

Ioana Băişanu

Federaţia Ecvestră Română a selectat patru tinere din judeţul Suceava să facă parte din loturile naţionale ale României la Balcaniada de sărituri peste obstacole, care se va desfăşura la Istanbul începând cu 27 august.

Potrivit Federaţiei Ecvestre Române, la Balcaniadă au fost selectate în loturile naţionale patru tinere sportive din judeţul Suceava.

Astfel, România va fi reprezentată de Ioana Băişanu în lotul naţional de tineret, pentru probele de 1,35 m înălţime, Sofia Semenov, în lotul de juniori pentru probele de 1,25 m înălţime, iar Octavia Ilisoi a fost selectată în lotul de copii cu sărituri la 1,15-1,20 m.

Primele trei fac parte din loturile de patru care vor reprezenta România.

Totodată, Alexia Coroamă va concura la individual în lotul lărgit de copii al României.

Potrivit regulamentului, loturile sunt formate din câte opt sportivi pentru fiecare categorie, din care primii patru din lot concurează şi pentru echipa României, dar şi individual, în timp ce următorii patru doar individual, punctele acestora nefiind contabilizate în dreptul echipei naţionale.

Cele patru tinere din judeţul Suceava au fost selectate în urma acumulării punctajului necesar în competiţiile interne şi internaţionale din ultimele şapte luni, ceea ce confirmă că şcolile de călărie din Suceava au performanţe. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: