În Cetatea de Scaun a Sucevei

Gheorghe Flutur a primit titlul de cetăţean de onoare al raionului Soroca

> Preşedintele CR Soroca, Ghenadie Muntean: Să ştiţi că fraţii mici întotdeauna îi stimează pe fraţii mari > Gheorghe Flutur: Împart cu sucevenii această onoare

Preşedintele Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Muntean, a oferit, vineri după-amiază, în cadrul festivităţii de deschidere a celei de-a XIII-a ediţii a Festivalului de Artă Medievală din Cetatea de Scaun a Sucevei, titlul de cetăţean de onoare al raionului preşedintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur.

Ghenadie Muntea a spus că la fiecare festival se vine şi cu un cadou.

„Eu fac public că prin decizia Consiliului Raional Soroca din 15 august 2019 domnului Gheorghe Flutur i s-a acordat cea mai mare distincţie a raionului Soroca, cea de cetăţean de onoare al raionului Soroca” a spus Muntean.

Votul pentru acordarea acestui titlu a fost unanim.

Ghenadii Muntean a spus că îşi doreşte ca relaţiile bune dintre CJ Suceava şi CR Soroca să aibă continuitate sub orice aspect.

„Să ştiţi că fraţii mici întotdeauna îi stimează pe fraţii mari” a spus Muntean.

La primirea acestei distincţii, Gheorghe Flutur a spus că este foarte emoţionat, mai ales că această onoare îi este acordată în Cetatea Sucevei. El a arătat că împarte cu sucevenii această distincţie şi că îl aşteaptă mai des la Suceava pe preşedintele Consiliului Raional Soroca.

„Votul unanim din Republica Moldova înseamnă drumul spre Europa al Republicii Moldova” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: