Ţigări de contrabandă de peste 200.000 lei descoperite la graniţa de nord a judeţului

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 200.000 lei au fost descoperite şi oprite din drumul lor către piaţa subterană de profil de către poliţiştii de frontieră suceveni, în toiul nopţii de duminică spre luni, în apropierea graniţei de nord a judeţului. O parte dintre acestea au fost găsite de lucrători din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus, pe direcţia localităţii, după ce au descoperit un autoturism de teren, marca VW Touareg, abandonat, dar cu motorul pornit, în care se aflau mai multe colete cu ţigări.

„Având în vedere cele constatate, s-au luat măsuri de cercetare şi supraveghere a zonei respective, fiind totodată anunţate autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment. Autoturismul de teren şi coletele au fost duse la sediul sectorului pentru inventarierea ţigărilor” ne-a declarat comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al STPF Suceava. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 170.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, cu numere false de înmatriculare, în valoare de 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Acţiuni similare au desfăşurat şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Brodina şi Vicovu de Sus, în urma cărora au descoperit, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu ţigări care conţineau produse din tutun de provenienţă extracomunitară în valoare totală de aproape 75.000 lei. Şi aceste ţigări au fost confiscate, iar oamenii legii derulează în prezent activităţi de cercetare în vederea identificării persoanelor implicate în activităţile de contrabandă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: