CJ Suceava anunţă:

Continuă lucrările de reabilitare pe drumurile judeţene la Volovăţ, Stulpicani – Ostra, Straja – Brodina

 > Se pregăteşte modernizarea Câmpulung Moldovenesc – Rarău > Gheorghe Flutur cere Guvernului fonduri prin PNDL pentru asfaltarea drumurilor judeţene Humoreni – Bălăceana şi Brodina – Brodina de Jos

 Consiliul Judeţean Suceava solicită fonduri Guvernului, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pe lucrări de infrastructură rutieră.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că, având în vedere economiile înregistrate, propune să fie incluse în Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) tronsoanele de drumuri judeţene DJ 178 km 27+215-30+600 Humoreni – Bălăceana pe o lungime de 3,385 km şi DJ 176 km 42+700 – 48+697 Brodina – Brodina de Jos, pe o lungime de 6 km, care au o îmbrăcăminte din balast.

El a arătat că în judeţul Suceava continuă lucrările de reabilitare pe mai multe sectoare de drumuri judeţene, respectiv la Volovăţ, pe DJ 178, se execută covor asfaltic, la Stulpicani, pe DJ 177A, se toarnă covor asfaltic, pe tronsonul Stulpicani – Ostra se fac lucrări de reparaţii asfaltice prin plombări, iar la Straja şi pe tronsonul Straja – Brodina se fac lucrări de pregătire pentru executarea unor covoare asfaltice.

De asemenea, ieri, la Primăria Câmpulung Moldovenesc, a avut loc dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului pentru obiectivul de investiţii Modernizarea DJ 175 A Câmpulung Moldovenesc – Rarău.

„Procedurile înaintează greu şi din cauza restricţiilor impuse prin «Natura 2000», aşa că astăzi s-a parcurs o etapa importantă. Mai aşteptăm avizul de la Mediu pentru a putea trece la demararea lucrărilor, CJ Suceava având alocate fondurile necesare” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: