Ambasadorul Chinei va efectua o vizită oficială în judeţul Suceava

Excelenţa Sa doamna Jiang Yu, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în România, va efectua o vizită oficială în judeţul Suceava în perioada 13-14 august a.c., la invitaţia Casei Româno-Chineze Suceava.

Excelenţa Sa Yu Jiang va avea întâlniri cu oficialităţile locale, urmând să fie primită de Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, de Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, şi de Ovidiu Ilisei, preşedintele UGIR, filiala Bucovina Suceava.

„Această vizită este extrem de importantă pentru că, aşa cum a spus Excelenţa Sa Yu Jiang, parteneriatul Chinei cu România trebuie consolidat în permanenţă, iar schimbările internaţionale nu trebuie să pericliteze relaţiile dintre cele două ţări“ arată Alexandra Mihaela Nichitean, vicepreşedintele Casei Româno-Chineze Suceava.

Scopul vizitei este de aprofundare a relaţiilor dintre instituţii, de consolidare a relaţiilor de prietenie şi de identificare a oportunităţilor de dezvoltare a relaţiilor comerciale şi instituţionale dintre cele două ţări.

În cele două zile pe care le va petrece în Suceava, ambasadorul chinez va aborda teme privind dinamizarea relaţiilor comerciale bilaterale, mecanisme de identificare a partenerilor de afaceri şi posibilitatea atragerii de investiţii şi finanţări în regiunea Moldovei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: