Primarul Ion Lungu a luat ministerele la rând pentru a susţine proiecte ale municipiului

> Între acestea se numără achiziţia de autobuze electrice, sala polivalentă, terenul de fotbal, dar şi finanţarea unor investiţii locale

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, joi, discuţii, la Bucureşti, la mai multe ministere, pentru soluţionarea mai multor probleme ale municipalităţii.

El a declarat că a fost la Ministerul de Finanţe, la Comisia de împrumuturi, unde a depus documentaţii pentru finanţarea altor lucrări de investiţii din plafonul de credite aprobat pentru acest an.

Reamintim că, în acest an, municipalitatea va putea folosi suma de 17,5 milioane de lei din creditele aprobate în anii 2015 şi 2016.

Totodată, primarul a fost la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, unde a discutat despre licitaţia programată pentru data de 14 august a.c., pentru achiziţia unui număr de 15 autobuze electrice mari pentru municipalitatea suceveană în parteneriat cu acest minister.

El a mai fost şi la Compania Naţională de Investiţii, unde a discutat despre actualizarea devizelor de lucrări ca urmare a influenţelor în costurile investiţiilor ca urmare a aprobării OUG 114/2018, atât la proiectul sălii polivalente, dar şi la proiectul finanţării terenului de fotbal la dimensiuni UEFA, printr-un proiect al companiei.

Primarul a mai fost şi la Departamentul de stat pentru culte din cadrul Ministerul Culturii, unde a discutat despre acordarea unui sprijin financiar pentru pictura de la Catedrala ortodoxă din Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: