Medicul ortoped Mircea Alexandru Macovei a câştigat concursul pentru funcţia de director medical al SJU Suceava

Medicul ortoped Mircea Alexandru Macovei a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, care a fost organizat în cursul zilei de miercuri.

Comisia de concurs a publicat, în aceeaşi zi, rezultatele centralizate obţinute de singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea postului vacant de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Astfel, medicul ortoped Mircea Alexandru Macovei, actual director medical interimar al unităţii spitaliceşti, a promovat concursul cu nota finală 9,37.

De menţionat este că promovarea concursului este posibilă în condiţiile în care candidatul înscris obţine minim nota 7.

Concursul pentru ocuparea postului de director medical al SJU Suceava a constat într-o probă scrisă, o probă de susţinere a proiectului de specialitate şi un interviu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: